Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πανελλήνια Δράση των Προσκοπικών Δικτύων για την Ημέρα Σκέψης '13

Ο Κλάδος Προσκοπικών Δικτύων της ΓΕ σας προσκαλεί να γιορτάσουμε τη φετινή Μέρα Σκέψης με ένα διαΔΙΚΤΥΑκο, διαΔΡΑΣτικό, διεθνή και ολίγον διαγωνιστικό τρόπο!




Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Θα μοιραστούμε τις σκέψεις μας με 4 απλά βήματα:

ΒΗΜΑ 1
Δηλώνεις ότι θα συμμετάσχεις (join) στην εκδήλωση (event) που έχει για το σκοπό αυτό δημιουργήσει ο Κλάδος Προσκοπικών Δικτύων στο facebook. Στη συνέχεια προσκαλείς και τους φίλους σου Προσκόπους από όλο τον κόσμο να κάνουν το ίδιο. (όποιος/α δεν έχει πρόσβαση στο facebook μπορεί να χρησιμοποιήσει το προφίλ κάποιου φίλου/ης του/της).

ΒΗΜΑ 2
Εχοντας στο νου το κεντρικό μας σύνθημα ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ / NEVER STOP THINKING γυρίζεις ένα βίντεο ή τραβάς μια φωτογραφία κρατώντας σε ένα χαρτόνι το μήνυμα ή τη σκέψη σου. Το βίντεο όπως και η φωτογραφία μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική. Το μήνυμα μπορεί να είναι γραμμένο σε χαρτί, ύφασμα ή ό,τι άλλο προτείνει η φαντασία σας, στα ελληνικά, στα αγγλικά ή και στις δύο γλώσσες (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οποίοι επιλέξουν να στείλουν βίντεο πρέπει απαραίτητα να ανεβάσουν και μια φωτογραφία –για λόγους που θα καταλάβετε διαβάζοντας παρακάτω)

ΒΗΜΑ 3
Την Παρασκευή 22/2/2013 και από ώρα 0.00’ μέχρι 23.59’ μπορείς να ανεβάσεις το βίντεο ή τη φωτογραφία σου στην παραπάνω σελίδα του facebook. Παράλληλα δηλώνεις ότι σου αρέσει (like) όποια άλλη φωτογραφία ή βίντεο σε αρέσει.

ΒΗΜΑ 4
Η φωτογραφία που, μέχρι το Σάββατο 23/2/2013 στις 23.59’, θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα like αποκτά μια περίοπτη θέση στο επόμενο φύλλο του περιοδικού Ο ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ!

Από διάφορες γωνιές της Ελλάδας αλλά και του κόσμου ας συναντηθούμε προβάλλοντας και ανταλλάσσοντας τις σκέψεις μας :

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ / NEVER STOP THINKING

Δεν υπάρχουν σχόλια: