Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

1η Πανελλήνια Συνάντηση Μελών, Αρχηγών και Εφόρων Κλάδου Προσκοπικών Δικτύων, στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών


Η Εφορεία Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε. συμμετέχει στη 2ηΠανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2012 στο Προσκοπικό Κέντρο «Κέδρος», στο Αλεποχώρι Αττικής. Πρόκειται για ένα διήμερο γεμάτο φύση, προσκοπική τεχνική, περιπέτεια και ψυχαγωγία.

Η συμμετοχή του Κλάδου Προσκοπικών Δικτύων Γ.Ε. σε αυτή τη δράση θα μας δώσει την ευκαιρία:
  • να βρεθούμε από κοντά και να γνωριστούμε όσοι ασχολούμαστε με τον Κλάδο Προσκοπικών Δικτύων,
  • να συζητήσουμε για θέματα που μας απασχολούν,
  • να καλλιεργήσουμε προσδοκίες για τη συνέχεια του Κλάδου,
  • να περάσουμε όμορφες Προσκοπικές στιγμές,
  • να μεταδώσουμε το μήνυμα αλληλοσυμπαράστασης και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των Κλάδων της Γενικής Εφορείας και
  • να θυμηθούμε το συμβολικό πλαίσιο του Κλάδου, να προσθέσουμε άλλη μια εμπειρία στο σακίδιό μας. 
Το πρόγραμμα θα είναι κοινό με εκείνο των Βαθμοφόρων του Κλάδου Ανιχνευτών, πλην των κύκλων – συζητήσεων που θα γίνουν κατά Κλάδους. 
Στη συνάντηση μπορούν να συμμετάσχουν Μέλη και Αρχηγοί Προσκοπικών Δικτύων, καθώς και οι Έφοροι Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου όλων των Εφορειών, αρκεί να υποβάλουν μέχρι τις 22 Αυγούστου 2012, τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής (e-mail: efprdikge@sep.org.gr).
Κάθε συμμετέχων θα συνδράμει στη δράση με το ποσόν των είκοσι πέντε Ευρώ (€ 25), το οποίο καλύπτει δαπάνες χώρου, προγράμματος, αναμνηστικών, πλήρους διατροφής. Έχει προβλεφθεί ένα ποσό να καλύψει μέρος ή και ολόκληρο το κόστος μετακίνησης (για όσους επιθυμούν) από κεντρικά σημεία της Αττικής, ανάλογα με τις συμμετοχές. Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο κατάθεσης στο λογαριασμό με αριθμό 362-002002-004878 της ALPHABANK (στην αιτιολογία πρέπει να αναγραφεί «2ΣΑ-ΕΠΩΝΥΜΟ»), ολόκληρου του ποσού συμμετοχής. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Έφορο Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε. κ. Γιάννη Δρη (            6977529882      ,ioannisdris@hotmail.com) ή το μέλος της Ομάδας Εργασίας κ. Παππά Δημήτρη (            6973891783      dimitrispappas@hotmail.com). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο efprdikge@sep.org.gr
Σας περιμένουμε.